Projekt – Galleri

Ibland känner jag att orden tar slut när jag bloggar och ibland kan jag inte skriva utan att ha en bild att haka upp det på. Många gånger blir tvingas jag ta en bild som berättar lite om innehållet i mitt inlägg snarare än att bilden i sig förtjänar en plats i cyberrymden. Det var ganska länge sedan som jag höll i en riktig kamera med syfte att ta en bra bild. Utvecklingen går framåt och de digitalkameror som jag haft sedan jag lade filmkameran på hyllan har varit antingen kompaktkameror eller mobiltelefoner. De har i huvudsak använts till att illustrera en aktivitet som jag sedan skrivit om i någon av mina bloggar genom tiderna. Nu har drönarna utrustats med bättre kameror och bättre optik, vilket gör dessa till ett intressant verktyg för att snabbt kunna hitta perspektiv från både marknivå och högt ovanifrån utan att behöva använda benen så mycket. Denna blogg kanske kan hjälpa mig hitta tillbaka till mitt nygamla intresse för fotografering som minst sagt fått en flygande start.

Hemsidan är fortfarande under utveckling så ni får ursäkta om den ändrar utseende innan den har hunnit sätta sig. Ni hittar till bilderna nere i marginalen tills jag fått sidan att bli mer intuitiv.